Quote Examples using Parturiency

Meillä aloitti ensimmäisen vuoden oppilaat kuukauden mittaisen harjoittelujakson parturi-kampaamokoulu Pasilasta. Niina on sekä Helsingissä että Klaukkalassa harjoittelussa ja Jenni on Klaukkalan liikkeessämme. Molemmat ovat päässeet heti hiuksiin käsiksi. Ja hienoa jälkeä syntyyy. Heille saa hiusten leikkaus aikoja ja hinta on -50% normaalihinnasta. Tervetuloa

Anonymous

Kaipaako hiukset väriä , leikkausta tai uudelleen muotoilua! Jos et tiennyt niin Salon XY 13 tarjoaa parturi-kampaamopalveluita juuri sinullekin. Ihana Viivi on teitä varten. Tavoitat hänet nrosta 045-8055115... Onko sinulla ehkä kavereita tai ystäviä jotka ovat hiuskuantalon fixauksen tarpeessa. Jaa linkki . Ja muistakaa että eläkeläiset ja opiskelijat saavat hoidoista 10% alennusta...se on pitkä sentti ja aina säästöä.

Anonymous

Commentul unui prieten la intrebarea mea daca a vazut un anumit film pe vremuri... "L-am vazut la cinema 23 August, in Ploiesti, cu o tipa la prima intalnire. Voia sa ma testeze: alesese filmul asta, venise imbracata trentzaros si cu 2 sacose impletite pline cu varza pe care eu ca un gentlemen in sacou negru le caram cu delicatete. Tragea parturi si zbiera in timpul filmului acompaniind personajul, savurandu-i succesele ... M-am prefacut ca merg la toaleta si am fugit. Peste cateva zile am intalnit-o din intamplare, era imbracata ingrijit, dichisita. Mi-a zambit dulce: "Vezi, stiam eu ca esti un dandy!"

Anonymous

Jos vaikka nakkelis aamun ekoina tunteina viimeset klapit varastoon. Sit Varkauteen, jossa päivemmällä piipahdan itselleni oudossa paikassa. Parturissa. Iltapäivällä pitäis porhaltaa vielä Kuopioon. Päivä venynee niin pitkäksi, että sydämen asiat ja emmerdalet pitänee taltioida ajastimella.

Anonymous

Blondi meni parturiin korvalappustereot korvilla. Kun hän istui parturin penkille hän sanoi: - Korvalappustereoita ei saa ottaa pois tai muuten minä kuolen. Parturi kävi leikkaamaan blondin hiuksia. Kotvan kuluttua blondi nukahti. Parturi ajatteli, että korvalaput ovat edessä ja päätti ottaa ne hetkeksi pois. Sitten parturi huomasi kauhukseen, että Blondi on kuollut. Hän mietti mitä pitäisi tehdä ja päätti kuunnella mitä korvalappustereoista kuuluu. Sieltä kuului: Hengitä sisään, hengitä ulos, hengitä sisään, hengitä ulos..

Anonymous

Blondivitsi Blondi meni parturiin korvalappustereot korvilla. Kun hän istui parturin penkille hän sanoi: - Korvalappustereoita ei saa ottaa pois tai muuten minä kuolen. Parturi kävi leikkaamaan blondin hiuksia. Kotvan kuluttua blondi nukahti. Parturi ajatteli, että korvalaput ovat edessä ja päätti ottaa ne hetkeksi pois. Sitten parturi huomasi kauhukseen, että Blondi on kuollut. Hän mietti mitä pitäisi tehdä ja päätti kuunnella mitä korvalappustereoista kuuluu. Sieltä kuului: Hengitä sisään, hengitä ulos, hengitä sisään, hengitä ulos..

Anonymous

Related Sentences for Parturiency

Aiai. Kyllä tasa-arvovaltuutettu on nyt tärkeän asian parissa töissä.

Ma serio c'e fatt parturi preside...vogliamo di piu

Ceva se imtampla cu media ,presa si noi ! Frate nu mai vorbim de la inceperea anului decat de incinerari,scandaluri ,violuri ! Cineva isi baga coada in ,treburile noastre! O fi dracu', mama Omida sau Chiorette?! Pai bineanteles ca cineva ne tine ocupati cu ,,ce ne place noua mai mult ,, ! Suntem atenti la fel de fel de ,,parturi,, ca sa nu vedem raul si piedicile care stau sa ne prabuseasca ! Media ,ar trebui sa se trezeasca si sa dea drumul subiectelor care ne intereseaza! Fara sa vrea ii face jocul chiorului,iar noi chiar nu o sa mai avem rabdare sa ne uitam la tampenii,jicniri in direct la adresa romanilor,facute de ungurii care mananca paine romaneasca ,dar ne asteapta la cotitura ! Asta e adevarul ! lasa-ti violurile inchipuite ,dupa 2 ani si hartuielile inchipuite ! nu vi dupa ani sa-mi spui ca ai fost violata sau hartuita .Vino soro dupa 5 minute ,o zi nu dupa 2-3 ani! Da-mi o pauza sa-mi revin si hai sa nu-l lasam pe chior sa-si faca jocurile! v-ati intrebat ce mai fac ,,invinsii,, ? pai ?

Kerranki ku mul on tukka hyvin ni tietyst iltapäiväl on parturi varattuna.

L'attesa e troppa mamma mia e mi fa male anche la skiena

Mikä on sun unelma-ammatti? Jos saisit valita minkä tahansa työn, jota teet tulevaisuudessa, mikä se olisi? T:Mikko/NRJ:n Päivä

A me la jente che guida a 30 a l'ora frena ccellera frena pe ji guardenne le puttane me fa pija un nervoso ...che pozzi carganne una co Lu virusse intestinale te cachesse lo cazzo....

In attesa ke nasca Vittorio mi stiro i capelli .par ca aggia parturi io ahahah

Harjottelin tänään kinesio teippausta jalkaani. vituiks meni sekin. illal sit sattuu ko revin niit teippejä karvajaloista irti

O zi fără gsm și nu am murit. De unde trag concluzia că există viața după mobil.

I am feeling fine! Pikainen pyrähdystyttäreni tänään avatussa Parturi Troijassa keskustassa ja Henkan työpaikan kautta illaksi töihin <3 Siunattua päivää, till alla! Tässähän tätä, mitäs sulle kuuluu???

Hyvää alkanutta vuotta!!! Tästä se sitten lähtee... Parturi-Kampaamo Ann-Marie on jälleen avoinna joten tervetuloa!!! Ajanvaraus tutusta numerosta 044-3288009.

E poi ti affacci e vedi la banda della Madonna dell'Arco e pensi:"E' passatooooo Natale...aggia sol parturi!!!!!".....hahahahaha

Työpäivän jälkeen oli mukavaa viettää äiti/tytär aikaa viimeistellen tyttären uutta, maanantaina avautuvaa Parturi Troijaa Kouvolan keskustassa!! Kyllä tulee kaunis paikka, olen ylpeä esikoiseni sinnikyydestä ja aherruksesta, hyvällä maulla tehty, well done Sarah! <3

Stasera mi fa troppo male sotto la pancia....ecco che comincia l'ansia

Ma serij c sta facen parturi stu armer xd

Hiihaa!!! Tammikuu ja koko vuosihan on kiepsahtanut kivasti käyntiin! Parturi-Kampaamommehenkilökunta on taas tiistaista alkaen täysilukuisena paikalla,lomat on lomailtu! Tervetuloa tänäkin vuonna!

Parturiency definitions

noun

concluding state of pregnancy; from the onset of contractions to the birth of a child

See also: childbed confinement labor labour lying-in travail